Изобрпжение0

Бонг скляний BOOST PRO Beaker Black H:45cm - Ø:50mm - SG:29.2mm оптом - 88104

Модель:88104
Ціна РРЦ: 1999 грн
Нет в наличии
    • Наявність перколятора: ні
    • Наявність турбо кікера: так
    • Наявність шипів для льоду: так
    • Матеріал бонгу: Боросилікатне скло
    • Висота бонга: 45 см
    • Країна виробник: Голандія
  • Цей Boost Black – це простий витвір мистецтва зі скла, який подарує вам супер насолоду! Він поставляється з чорними акцентами на високоякісному термостійкому боросилікатному склі, сформованому у формі базової трубки. Ви кладете свої улюблені трави або тютюн на знімну чашу з ручкою, щоб легко підняти її та очистити. Чаша з'єднується зі зйомним слітерним чилумом через надійну посадку діаметром 29,2 мм. Чилум використовується як дифузор, для поширення диму в трубку, щоб відфільтрувати дим у воді.

    Крім того, виїмки для льоду (айс-шипи) можуть вмістити кілька кубиків, щоб охолодити ваш дим. Крім того, є турбо-кікер - отвір для "удару" з гумовою пробкою! Сірий логотип Boost Pro розташований уздовж трубки, яка закінчується зручним кільцем мундштука.

    Інструкція із застосування бонга

    • ► Отже, спочатку необхідно наповнити ємність вашого курильного девайсу рідиною. Скільки води наливати у бонг? Кінець шліфу має бути занурений у неї приблизно на пару сантиметрів. Постарайтеся не переборщити: якщо води в бонзі буде занадто багато, вона може потрапити до рота або намочити суміш.
    • ► Наступне, що потрібно зробити, перш ніж курити через бонг, подрібнити стаф. Ретельно видаліть все насіння, стебла, великі частинки, що ставить під загрозу чистоту диму. Це можна зробити як вручну, так і за допомогою гриндера .
    • ► Потім заповніть бонг. Як забити чашу, скільки курильної суміші потрібно покласти? Орієнтуйтесь на її розмір, адже всі аксесуари різні. Головне, не кладіть занадто багато суміші, щоб вона не висипалася назовні, і не трамбуйте занадто щільно, інакше повітря не зможе пройти у ваші легені. Найкращий спосіб перевірити щільність та якість наповнення – спробувати затягнутися. Якщо повітря вільно проходить через шліф, а вода в ємності багатообіцяюче булькає, то ви все зробили правильно.
    Додати відгуки Рейтинг